Welkom op deze site met informatie over de Finse bungalow!

Deze bungalow staat aan de rand van een rustig kindvriendelijk recreatiepark nog geen kilometer van Winterswijk. Het is licht, schoon en comfortabel en heeft ruimte voor 2-4 personen en een baby/peuter.

 Finse chalet op Camping t Wieskamp in Winterswijk

Er is een open keuken met onder andere een vaatwasser en in de woonkamer zijn openslaande deuren naar een bescheiden beschutte tuin met 2 terrassen.

In de 2 slaapkamers is voldoende kastruimte en beddengoed is bij de prijs inbegrepen. 

De badkamer is ruim en voorzien van een douchecabine. U kunt uw auto bij het huisje parkeren en uw fietsen onder een dak of in het afsluitbare schuurtje wegzetten.

Het huisje heeft eigen WiFi.

Voor details over de bungalow kunt u hier klikken


De omgeving is schitterend, er begint op enkele tientallen meters van het vakantiepark een zandweg/fietspad en kunt u genieten van de rust en de natuur. Het coulissenlandschap leent zich voor lange wandeltochten en fietstochten(fietsen zijn op het park te huur), maar ook Winterswijk is een bezoekje waard zo is er op elke laatste zondag van de maand koopzondag en is er elke zaterdag een gezellige markt. Meer informatie over de omgeving vindt u hier.


>>naar boven

Boven Slinge

Links;

Winterswijk Toerisme, Vakantiehuizen Nederland, Achterhoek Promotie, vakantiebungalow-nederland, www.wijngaerde.nl
Startpagina-Netherlands, Vakantiehuisjes.uwpagina.nl,Bungalow
Winterswijk,hids.nl,Vakantiehuizen-nederland, Vakantiehuizen.startpagina.be, Vakantiebungalows Favos, Vakantiebungalow.uwpagina.nl, Vakantiehuis.nu
Share